3 februari 2020

Mandy

Mandy är konsult på agap2 Stockholm som laboratorieingenjör. Hon berättar om sin första arbetsperiod på agap2.

Vem är du

Mitt namn är Mandy Do och jag kommer från Malmö. Jag har en mastersexamen i molekylärbiologi med inriktning på medicinsk biologi från Lunds universitet. Jag tog examen sommaren 2019 och flyttade kort efter till Stockholm för nya äventyr.

Hur var den första perioden på agap2?

Jättebra! Jag blev snabbt en del av teamet och fick ta del av deras rutiner. På kontoret jobbar vi ständigt med att etablera och utveckla företaget i Sverige. Innan mitt projekt började fick jag följa med på kundmöten och fick lära mig om affärsutveckling vilket var nytt för mig och något jag tyckte var väldigt kul. Jag stöttade även rekryteringen av nya konsulter samt arbetade med interna projekt och tog online-kurser för att vidareutbilda mig. Jag fick verkligen en chans att utforska verksamheten ur ett nytt perspektiv vilket var lärorikt och kul.

Nuvarande projekt

Jag började mitt första projekt hos en kund i Uppsala i november där jag ingår i utvecklingsteamet. Jag arbetar med processkarakteriesering vilket innebär mycket laborativt arbete. Arbetsmiljön är dynamisk och man lär sig nya saker varje dag!

Varför valde du agap2?

Jag valde agap2 för att det kändes rätt. De har varit väldigt välkommande och engagerade så jag kände mig genast som en del av teamet. Det har även varit spännande att få vara med i en start-up och göra skillnad.