14 augusti 2020

Nataly

Nataly jobbar som konsult på agap2 Stockholm, här berättar hon om sina erfarenheter på agap2.

En kort presentation om dig själv! Vem är du? 

Mitt namn är Nataly Perez Vingren och jag gick min kandidat på Uppsala Universitet och sedan globala mastersprogrammet inom Biomedicin på Karolinska Institutet. Jag har varit involverad inom flera studier av klinisk karaktär på Uppsala Universitet och KI.  Jag har bl.a. arbetat laborativt på Karolinska universitetssjukhuset och på ett Amerikanskt biotechföretag som utvecklar metoder inom diagnostik av  virus och cancersjukdomar. Som person beskrivs jag av andra som nyfiken, noggrann, passionerad och omtänksam.

 

Vad betyder konsultrollen för dig, varför valde du just den rollen?

Konsultrollen lockade mig för att jag ville bredda min kompetens inom olika områden, jag tycker om att arbeta i projektform samt möjligheten att få nya spännande kontakter inom olika företag.

 

Hur är det att jobba hos agap2 Sweden, vad tycker du kännetecknar agap2 Sweden?

 Jag tycker att agap2 är ett spännande företag då det i Stockholm har en startupkänsla samtidigt som företaget är väletablerat internationellt. Jag trivs väldigt bra med teamet och man får en väldigt välkomnande känsla på kontoret i Stockholm. Det jag tycker kännetecknar agap2 Sweden är att företaget är i en spännande fas där det växer och jag som konsult får känna mig delaktig och bidra till utvecklingen samtidigt som min personliga utveckling och karriärsmål prioriteras av teamet.

 

Vad är ditt stoltaste ögonblick som Life Science-konsult?

Under min tid på Agap2 har jag fått många bra erfarenheter. En av de är hos min nuvarande uppdragsgivare som är ett större läkemedelsföretag. Där är jag med i ett spännande projekt där en ny site förbereds för produktion av två nya läkemedel och många metoder sätts upp för första gången. Vi  övervakar så att all verksamhet sker aseptiskt (bakteriefritt) för att de läkemedel som tillverkas är säkra för patienten i slutändan.

I arbetet har jag har blivit beskriven som en solid person som går att lita på. Mina kollegor har även påpekat vikten av att ha mig som konsult på plats, hur det underlättar deras arbete och att jag gör skillnad för verksamheten vilket involverar en hel del snabba förändringar och problemlösning.