22 januari 2020

Nathalie

Nathalie jobbar som konsult på agap2 Stockholm, här berättar hon om sina erfarenheter på agap2.

Berätta om dig själv!

Jag heter Nathalie och har varit konsult hos agap2 i snart två år. Jag är en aktiv person som alltid strävar efter att bli bättre och lära mig nya saker. Hobbyprojekt inkluderar att bli flytande i kinesiska och att bli en bättre klättrare. Nu till höst och sommar väntar Kebnekajse liksom bouldering och ledklättring i Stockholmsregionen!

 

Hur är det med ditt projekt?

Jag har varit hos vår kund Galderma sedan maj 2019. Jag arbetar med att utveckla analytiska metoder som ska komma att användas inom tillverkningsprocessen för nya läkemedelsprodukter. Kundens fokusområde är hudvård, på siten i Uppsala arbetar man framför allt med produkter inom estetikområdet.

Det dagliga arbetet är varierat, en normal arbetsvecka kan innehålla instrumentvalideringar, GMP-analyser såväl som möten med interna och externa samarbetspartners om kommande projekt. Eftersom vi spelar en viktig roll i ett mer övergripande utvecklingsprojekt är arbetstempot ofta högt- men även arbetsmoralen är hög de allra flesta dagar!
Det är en arbetsplats där konsulter och anställda jobbar tillsammans för att skapa nya lösningar och jag är glad att agap2 har gett mig möjlighet att vara en del av den processen!

Vad betyder konsultrollen för dig, varför valde du just den rollen?

Jag är biomedicinare i grunden och tog ut min doktorsexamen 2016. Som konsult har jag fått kliva in i olika roller och gruppkonstellationer och på kort tid lärt mig otroligt mycket om svensk Life Science-industri! Jag tror på att det är viktigt att kunna se helheten för att kunna leverera där det verkligen räknas. Genom konsultrollen har jag fått en bättre bild av min plats som kugge i maskineriet.

Hur är det att jobba hos agap2 Sweden, vad tycker du kännetecknar företaget?

Det finns massor av konsultfirmor där ute och jag tänkte länge innan jag valde att ansluta mig till just agap2. Det är ett relativt litet företag på den svenska marknaden men det händer saker fort. Jag har upplevt en teamkänsla som jag inte ser på andra ställen, vi är en grupp som har kul tillsammans och bygger verksamheten ihop. Det ska bli otroligt spännande att se var vi är om ytterligare två år.

Vad är ditt stoltaste ögonblick som Life Science-konsult?

Som konsult kastas man ofta in i hetluften och får stötta upp i tidskritiska delar av projekt. Att få ta en avgränsad del och leverera en rapport, ett experiment eller ett avtal som tar projektet framåt är svårslaget, då kan man känna att ens insats verkligen betytt något!