23 november 2021

Patrik

QA Manager

Berätta om dig själv, Patrik! Vem är du?

Jag är en glad och trevlig person som tillbringat nästan hela mitt arbetsföra liv inom Life Science. Där började jag på labb, för att senare gå vidare och prova mina vingar som personalman (det som idag kan liknas med HR-koordinator). Efter fem år som personalman fortsatte jag som analytisk kemist innan jag bytte företag och började jobba med hållbarhetsstudier. Där kom jag på allvar i kontakt med att jobba mer med kvalitetsfrågor. Kvalificering och validering blev det då, vid interna och externa inspektioner fick jag bidra med min kompetens inom kvalitetsfrågor kopplade till mitt område. De senaste fem åren har mina arbetsuppgifter pendlat mellan HR och kvalitetsfrågor. I min sista roll innan agap2 kunde jag då konstatera att kvalitetsarbete och ledarskap är något jag verkligen brinner för.

Jag tycker om att sprida glädje och trivsel, men framförallt dela med mig av all den kunskap jag har från denna industri. Min fritid tillbringar jag med att spela golf när det är säsong, äta god mat och resa. Uppvuxen i Gävle så Brynäsare i hjärtat. Nu när pandemin gett med sig kan jag kanske tänka mig att ta en svängom då dans också ligger mig varmt om hjärtat.

Varför valde du att börja jobba som Life Science Consultant?

Jag kände att min bredd inom Life Science och min vilja att hjälpa andra, gjorde det som ett bra alternativ att börja som konsult. När jag dessutom träffade er på agap2 bekräftade ni min känsla.

Vad är det för projekt som du kommer att jobba med?

Nu börjar jag som QA-Manager på ett stort läkemedelsföretag, där jag kan använda min kompetens inom både QA-frågor och ledarskap. Det skall bli mycket kul att jobba med dessa uppgifter som konsult på agap2.

Vad motiverar dig till att jobba inom just Life Science-industrin?

Jag tycker om att jobba inom Life Science-industrin då vi alla där kan bidra med och göra skillnad genom förbättringar av livskvaliteten på många olika sätt.